STEPHAN VAN DUIJVENBODE LEGT ZIJN TAAK ALS BESTUURSLID NEER!

Stephan van Duijvenbode heeft besloten per direct zijn functie als bestuurslid van De Katwijkse Dartvereniging neer te leggen.

Wij betreuren zijn keuze maar respecteren dit uiteraard. Wij zijn blij dat Stephan bij heeft gedragen aan de oprichting van De Katwijkse Dartvereniging vorig jaar en zijn betrokkenheid bij de vereniging, ook de toernooi leidingen heeft hij altijd prima verzorgd voor ons. Namens deze weg willen wij Stephan hartelijk danken voor zijn bewezen diensten.

Het bestuur gaat nu op zoek naar een vervanger en hoopt op korte termijn iemand te kunnen vinden die het gat van Stephan opvult.