De Katwijkse Dartvereniging in TV programma ''Van de Kaart’’

De Katwijkse Dartvereniging in TV programma ”Van de Kaart’’

De Katwijkse Dartvereniging zal op donderdag 24 november 2016 te zien zijn in het programma ”van de Kaart” van Omroep West.

Wij als vereniging zullen het eindpunt zijn van het programma. Jet Sol, Annelies Dijkman en Kees van der Knaap waren gisterenavond te gast in onze vereniging voor de opnames.

Presentator Jet Sol trekt een lijn op de kaart van de regio. Ze moet in een rechte lijn van A naar B zien te komen. Samen met cameravrouw Annelies Dijkman en geluidsman Kees van de Knaap gaat Jet op pad, dwars door huizen, struinend door straten ontmoeten ze allerlei mensen uit de regio. Een programma met bijzondere ontmoetingen en hilarische situaties.

dscn6305