DE KATWIJKSE DARTVERENIGING GEEFT DARTWORKSHOP IN ALEXANDER HOTEL !

Afgelopen zaterdag (26-11-2016) heeft de De Katwijkse Dartvereniging in het Noordwijkse Alexander Hotel haar eerste Dartworkshop mogen geven. De aanleiding was een verjaardagfeest waar de nodige activiteiten werden neergezet waaronder darten.

Voor zo een man of 26 werden de beginselen van het darten uitgelegd op 4 banen tegelijk, waarna er werd gestart met een verkorte Tac-Tic in koppel vorm. Daarna werden de groepen weer gerangschikt en werd er op elke baan een 301 gespeeld waar er met een dubbel uit moest worden gegooid.
Op elke baan kwam er een nummer 1 uit en die werden na afloop in het zonnetje gezet d.m.v. een beker!

De reacties achteraf waren zeer lovend. De deelnemers hebben genoten van de middag en het spelletje darten, ook het fanatisme was duidelijk aanwezig bij de meeste! Dat stemt De Katwijkse Dartvereniging uiteraard tevreden!

Namens deze weg willen we ook de vrijwilligers bedanken voor hun inzet en hun positieve bijdragen aan deze succesvolle middag!dscn6484