DE KATWIJKSE DARTVERENIGING HEEFT NIEUWE LOCATIE.

De Katwijkse Dartvereniging kan met trots mededelen dat zij een nieuwe locatie hebben gevonden! Via Sportbedrijf Katwijk zal De Katwijkse Dartvereniging een ruimte in Sporthal Cleijn Duijn gaan huren, voor langere tijd. Afgelopen dinsdag werden de huurovereenkomsten getekend in het bijzijn van Sportbedrijf directeur Vincent Venloo.

Daarmee is de eerste stap naar zelfstandigheid gezet voor De Katwijkse Dartvereniging. Het nieuwe honk zal 7 gloednieuwe banen gaan tellen en zal op de maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag open gaan voor dartliefhebbers!

Vanaf 1 mei zal het huurcontract ingaan, wel zullen de overige competitiewedstrijden en geplande toernooien nog op de oude locatie worden gehouden! Medio Juni zal De Katwijkse Dartvereniging haar opening houden.