3 KAMPIOENEN IN DE KATWIJKSE DARTVERENIGING!

Namens deze weg willen wij de kampioenen van De Katwijkse Dartvereniging van harte feliciteren.

Van de 7 teams zijn er maarliefst 3 kampioen geworden! En daar zijn wij als vereniging super trots op!

De Kattukse Dartvogels gingen na eens zinderende strijd met de Tas 1 er toch met de titel vandoor in de 3e klasse B. Vorig jaar nog werd op een haar na het kampioenschap misgelopen door de Vogels, maar dit jaar was de wil nog groter om de titel te pakken, en daar zijn ze met succes ingeslaagd.

Het nieuw opgerichte KDV1 werd met speelsgemak kampioen in de 4e klasse B, eigenlijk was het met December al gelopen koers. Met een punten totaal van 187 en gemiddeldes van 8.08 in de eerste periode en 7.50 in de tweede periode, zijn zij terecht de kampioen geworden.

Ook No Bulls een nieuw opgericht team ging er met de titel vandoor in de 4e klasse C. Ook deze jongens waren tot op het bod gemotiveerd op de titel in de wacht te slepen en dat lukte. Ze wisten The Black Bulls ruim achter zich te houden.

Ook willen we deze teams heel veel succes wensen op 27 mei tijdens de divisiekampioschappen in de LDV.